Translate

11 de novembre 2009

TENDINITIS AQUILEA

TENDINITIS AQUILEA

A primers d'agost vaig retornar als entrenaments, després d'un merescut descans. El que no sabia era que una petita molestia a la part del bessó, que vaig notar i que no m'impedia correr ni baixar el ritme, es convertiria en la meva creu!

Ja porto 3 mesos i mig amb la lesió i les dues visites a la fisio i osteóptata Marta Soro, han confirmat l'abast de la lesió. He sortir un parell de dies a correr el mes de setembre i cada cop, que he incrementat el ritme, s'ha produit el maleit dolor!

Durant tot aquest temps, només he fet una sortida de 3 dies en bicicleta tot terreny, pel pont del Pilar, que no va comportar cap canvi.

Finalment, després de fer repós absolut durant un mes i no notar cap millora, vaig fer-me una resonancia magnética. El resultat: Tendinitis Aquilea. Inflamació moderada de 4 cm en zona aquílea. De correr res de res, ja que podria trencar-me el tendó d'Aquiles!

De moment 24 sessions de fisio i fins després de Reis no tinc la propera visita al metge. Aquest culebrón anirà per llarg, o sigui que només puc fer bicicleta amb la calma o nedar.

Aquest any vinent, ni 6 hores, ni 24 hores, ni San Silvestre, ni Marató de BCN, per donar algún exemple!
 
Esperem que l'any nou 2010 ens depari millor sort!
 
 
Lluís Planagumà i Grífol