Translate

08 d’abril 2011

BATEIG DE FÈMINES A L'AVENC DEL LLEST 03/04/11

BATEIG DE FÈMINES A L'AVENC DEL LLEST 03/04/11


Diumenge passat dins el Parc Natural de Sant Llorenç de Munt i la Serra de l'Obac, la Secció del GERS (Grup de Espeleolegia i Recerca Subterranea) de l'Agrupació Excursionista Muntanya va realitzar un bateig per a no iniciats a l'espeleologia. Les participants que es van iniciar dins el mon de la foscor foren la Pilar, la Carme Sanz, la Justa, i la Teresa Sabadell. L'organitzador fou l'Ignasi Yzaguirre, amb l'ajuda d'en Siscu Rise, l'Angel Donoso, en Pau Sanchez, i la Nuria Zendrera. 



La Beth Porcar i un servidor vàrem aprofitar després d'una llarg periple sense trepitjar un avenc, per fer un reciclatge de tots els conceptes dels cursos de l'any anterior. La Marta Tudela, encara amb molesties de la lesió, va preferir no arriscar i es va dedicar a cuidar a les fieres, Bibo, Son i Pruna...! L'experiencia segons van confirmar les implicades, va ser molt profitosa, tot i haver patit més del compte en algun moment puntual.




La Pilar progressava per la corda quasi fent carreres demostrant una gran facilitat en l'aprenentatge. La Carme li anava al darrere, i pujant a la Sala Sardi, també va fer honors a una gran capacitat d'adaptació. La Teresa, va demostrar ser una gran esportista i tenir molta confiança en ella mateixa per estar en un medi desconegut fins el moment. Els nervis, van provocar en la Justa, una baixada de sucre que va comportar una sensació de fatiga generalitzada. Després de picar quelcom es va recuperar i la sortida de l'avenc ja va ser d'una manera molt més fluida.



Lluís Planagumà i Grífol.