Translate

10 de juny 2013

MATINAL PEL PENEDES, ANOIA I CONCA DE BARBERA 9/6/13

MATINAL PEL PENEDES, ANOIA I CONCA DE BARBERA 9/6/13


Avui ruta rodona en bicicleta per carreteres amb escàs trànsit i gaudint de racons amb encant. En total de 145Km i 2.000 metres +. Sortim de Sant Sadurní d'Anoia amb en Jordí Martí Olivella i en Jordi Cols Miquel, entre d'altres, cap a Vilafranca del Penedés, on ens hem ajuntat una trentena de ciclistes a la botiga VB Sports, després d'esperar uns 30' a que arribés tothom.








A partir d'aquí hem pujat l'Alt de Fontrubí i l'Alt de La Llacuna (812 m.), on per art de magia s'ha disgregat el grup al complet, uns per que volien esmorzar, altres per que feien tard com els companys amb qui havia quedat, etc... Finalment he pogut fer una tirada llarga amb en Gabriel Diaz, amb qui  he compartit uns 100Km.









Així doncs, hem pres direcció Pontons, passant pels Ranxos de Bonany, ja a la provincia de Tarragona, per seguir cap a Can Llenas fins el Coll de la Torreta, i baixant tot seguit cap a Santes Creus. A continuació ens dirigim al Pont d'Armentera, Querol, El Seguer, Sta. Perpetua de Gaià i La Llacuna, sempre de pujada









Els darrers 30Km són molt més ràpids, passant per Rofes, S. Joan de Mediona, S. Pere Sacarrera, La Font del Bosc, S. Quintí de Mediona, S. Pere de Riudebitlles, Torrelavit i Sant Sadurní d' Anoia.