Translate

28 de febrer 2010

MOLINS DE REI-TIBIDABO-TERRASSA-ULLASTRELL-OLESA-VILADECANS-MOLINS DE REI 27/02/10

MOLINS DE REI-TIBIDABO-TERRASSA-ULLASTRELL-OLESA-VILADECANS-MOLINS DE REI 27/02/2010


Ahir al matí, tot i que ja estava anunciada la pluja, vem sortir els companys del Triatló Molins, per fer una veritable etapa reina. L’intenció era fer 3 ports amb un desnivell positiu de més de 2.000 metres.
El programa previst era pujar el Tibidabo per Santa Creu d’Olorda, després Montserrat i per rematar el dia Ullastrell. El que feia un cómput d’uns 130km totals aproximadament.

L’exigencia del perfil, va fer desistir a més d’un que va preferir entrenar pel seu compte, ja que l’etapa no s’adaptava a les seves característiques. El grup està format per 20 triatletes, i cada un té les seves qualitats i macances. Altres van optar per sortir i escurçar la ruta, però la veritat és que la ditxosa pluja va ser qui va dictar sentencia.

A les 8h del matí vem iniciar les primeres rampes de Sta. Creu d’Olorda a ritme tranquil, on vem fer algunes instantànies en marxa. Mica en mica, el grup va anar accelerant fins arribar a Vallvidrera on vem decidir atansar-nos fins dalt del Tibidabo. El darrer kilómetre amb trams de més d’un 15%, a l'alçada de la Torre de Collserola, va marcar diferencies i el grup es va disgregar. En Dume va coronar primer.


Des de dalt del mirador, en Josep Castellvi, practicant de la btt ens va fer un parell de fotografies pel record. Ja portàvem 625m + en 15 kilómetres.

Tot seguit ràpid descens de nou fins a Vallvidrera, per dirigir-nos cap a Les Planes, La Floresta i Sant Cugat del Vallés. Un cop a Rubí sobre les 10h del matí va començar a plovisquejar. Aviat, vem anular el projecte que teniem. Ens vem dirigiur cap a Terrassa sota una pluja cada cop més insistent.

A partir d’aquí ens vem enfilar per la carretera que va cap a Martorell, fins el trencall que indicava Ullastrell, on vem girar a la dreta per ciclar per una via més tranquila.

El descens, sempre perillós ens va deixar totalment amarats i un cop vem arribar al final de la carretera, en Dume, Santos, Xavi S., i l’Albert van optar per retornar cap a Molins de Rei. La resta Xavi M., Paco, Sergi, Monti i Lluís P., vem seguir fins a Olesa.

Un cop allà, va parar de ploure, però la mullena sempre incómoda ens va acompanyar la resta de la jornada. De tornada a Pallejà, vaig punxar la roda del darrera. Com que la temperatura no era freda i ja feia estona que el temps havia millorat, en Xavi Màrquez i jo vem acordar pedalar una hora més. Per tant ens vem arribar fins a Viladecans.

De tornada en Xavi M. va patir un petit percanç al inflar la roda, i va caldre canviar la càmara de nou.
En total van sortir 106km i 1.335m+ en 4h21’, o sigui a 24,3km/h. Com sempre, un bon entrenament.


Fotos a:
RUTA 270210

Lluís Planagumà Grífol