Translate

15 de març 2009

PIC DE LA GALLINA PELADA AMB RAQUETES DE NEU 14/03/09

PIC DE LA GALLINA PELADA AMB RAQUETES DE NEU 14/03/09

Avui ens hem reunit "el Familiar "i qui us parla, per donar la benviguda a 8 nous adeptes a la Secta de l'Apologia de la Miseria!

El punt de trobada ha estat un bar als afores de Manresa, on hem fet el primer àpat del dia! L'acte central s'ha iniciat a les 11 hores a peu de les pistes d'esquí de fons de la Pleta de la Vila, amb el majestuós Pedraforca com a personalitat més destacada.




El batalló d'infanteria de la 1ª regió prepirinenca del BTTCEC, ha fet exercicis d'escalfament durant els primers metres de la jornada, per tal d'habituar-se a un nou vehicle de transport (Avui no tocava pedalar) i a un nou medi natural.

A l'alçada de la Font Freda, la pista ha passat a ser un corriol de neu i ens hem dispersat pel bosc, ja que el fort desnivell ha fet una criba natural dels components. Per tant, ha calgut unificar en diverses ocasions el grup, però sense cap incidencia.

El matí assoleiat i calorós ha provocat el desgast d'alguns efectius al tram final, amb algun problema d'ofec o alçada (Xapa) i amb més d'una llaga als peus (Pau i Raquel), peró sense gaires conseqüencies per la marxa del grup.

Al cap de 3 hores de marxa, l'equip ha aconseguit el seu objectiu (Explorar la Serra d'Ensija i pujar el Pic de la Gallina Pelada).



De baixada, uns 20' més tard, hem visitat el Refugi Delgado Úbeda, on hem tornat als nostres origens. Ganyips, entrepans i com a luxe una cervesa per persona. Res a veure amb les maniobres que cada estiu fa el grup dirigit per un tal Tinent Molero, que els incita a consumir.

Ara és temps de recolliment i el grup ha entés el delicat moment que ens ha tocat viure. Austeritat i "patates guarres".

La travessa sembla que ha resultat satisfactoria, segons han comentat els nous membres de l'organització, al finalitzar la jornada.

Aquest nou estil de vida, sembla que ha cuallat amb força!

La neu humida i pesada ha posat a prova el nivell d'esquí de l'Angels, sobretot de baixada. Tots han complert, demà veurem les conseqüencies!!!

L'excursió ha comportat salvar un desnivell de 670m positius i 670m negatius en 10,3 kilómetres.

L'equip estava format per 4 fémines (Marta, Raquel, Angels, i Beth) i 6 mascles (Gusmà, Xapa, Pau, Marc, Pere i Lluís).

Totes les fotos a: http://picasaweb.google.es/lluispatins/LAGALLINAPELADAAMBRAQUETES#

Lluís Planagumà i Grífol