Translate

10 de març 2012

DUATLÓ DE MUNTANYA D’ODENA 3/03/12

DUATLÓ DE MUNTANYA D’ODENA 3/3/12

El passat 3 de març va tenir lloc la darrera prova del Calendari de Duatlons de Muntanya organitzades per la Federació Catalana de Triatló, que va ser suspesa en el seu moment degut a la onada de fred Sibèria. En aquesta ocasió l’equip del Club Natació Molins de Rei, va estar format per l’Albert Gil, en Dani Agustín i un servidor. Només arribar a Òdena, l'Albert ja em va comentar el que calia fer. La premissa estava clara: Calia que tots 3 arribéssim a meta fos com fos en cas de punxada...  Teníem que puntuar per mantenir-nos en la primera divisió i així va ser. La prova constava de tres sectors. Un primer de cursa a peu de 5Km aproximadament, un segon de bicicleta de muntanya de 20Km i un tercer de nou de cursa a peu de 2,5Km.

La cursa a peu per pista i amb poc terreny tècnic va ser molt ràpida. La veritat és que pel que a mi respecte, se'm va fer curta. Ja sabeu que això d'anar a tot drap des del principi no és el que més m'agrada. Així i tot el primer parcial el passo en 21’14” (51è). Durant el tram de bicicleta de muntanya vaig fer el que es va poder tot i no tocar-la des de feia un parell de mesos. L'itinerari pujava quasi fins a tocar el Parc Eòlic de la Serra de Rubió per tornar a baixar a la vila d'Odena. A la meitat del tram de bici en Dani em va agafar i li vaig deixar la manxa per inflar la roda que devia tenir alguna poro. Abans de coronar el punt més alt em va a tornar a recuperar el terreny perdut i ja no el vaig poder enxampar... El segon parcial el vaig acabar en 1h13’27” (84è) a 16,34Kmh de mitjana.

Només quedava el segon tram de cursa a peu on les sensacions van ser molt bones, avançant a 7-8 duatletes i tenint en el punt de mira al Dani que al final va entrar dos llocs davant meu amb un crono de 1h44’02”.  Al final (35è) millor parcial amb 9’35” en el tercer sector i un temps final de 1h44’16” 70è /175 arribats i 15è Veterans Homes 40-44. L'Albert per la seva part va concloure la cursa amb un temps final de 1h53’56”-Quan va arribar a meta, ens va explicar que s'havia perdut en el tram de bicicleta, motiu que li va fer perdre força estona.

Agrair especialment a l'Albert que ha tirat del carro per que en un moment o altre del calendari hi hagués equip per sumar punts (Mínim calen tres components arribats a meta per poder puntuar). I felicitar a tots el membres de l'equip que han participat per aconseguir una nova fita, i formar part una temporada més de la 1ª divisió!