Translate

11 de setembre 2008

DIADA DE 101 KM PEL VALLES OCCIDENTAL I EL BARCELONES 11/09/08

DIADA DE 101 KM PEL VALLES OCCIDENTAL I EL BARCELONES 11/09/08

Avui 11 de setembre a les 8h15’ he passat per casa l’Oriol Montero amb la bici de carretera, per fer una tirada de 3 hores aprox.

Es respirava un ambient de tranquilitat, pel poc trànsit rodat a causa del Pont i el dia de festa. Sortint per la Meridiana, hem enfilat fins a Montcada i Reixach per la N-150.

Acte seguit hem passat per Cerdanyola, Barberà del Vallés i hem desembocat a la Gran Via de Sabadell (Km 18). Un cop atravessada la ciutat hem sortit per la comarcal C-1413 molt entretinguda fins a Sentmenat (Km 29) i Caldes de Montbui (Km 34).

A partir d’aquí hem tingut pujada sostinguda fins a Sant Feliu de Codines (Km 42). He patit un petit problema amb el canvi! El plat petit semblava que estigués en punt mort. L’Oriol m’aconsellat que ciclés amb un, i en aquest cas era el plat gran. Per tant, m’he hagut d’exprimir més, quan tirava amunt!

Per la carretera BP-1241 molt revirada i deserta, i a molt bon ritme hem arribat a Gallifa (Km 48), on ens hem creuat amb diferents grupets de ciclistes. A l’alçada de La Ferreria (Km 52), hem passat pel punt més alt del dia a 637m s.n.m.

Des d’aquí fins a Sant Llorenç Savall (Km 57) tot ha estat baixada a fons. Hem parat a una font a omplir bidons. Ara el terreny venia de cara amb constant descens. La veritat és que el ritme fins a Castellar del Vallés (Km 69) ha estat de vertigen amb continus canvis de ritme.

Es pot dir que hem fet un bucle al voltant del Pic del Vent. De nou a Sabadell al Km 79 hem conectat amb el camí de retorn. Un cop a Montcada i Reixach (Km 87) l’Oriol tenia pressa i ens hem separat.

Jo, m’he desviat cap al cementiri de Collserola i he pujat fins al Coll de la Ventosa (Km 91.5). Finalment com a premi m’he permés fer una volta extra pel barri per marcar un total de 101Km i 1.225m de desnivell positiu a una mitja de 26km/h en 3h53’.

TRIATLÓ OLÍMPIC DE BANYOLES'08

TRIATLÓ OLIMPIC DE BANYOLES’08
Dissabte per la tarda ens vem apropar per sorpresa a Banyoles per veure que era una trialtló de primera mà i prendre nota pel proper de 5 d'octubre, on tindré la meva primera experiencia a Barcelona. De sobte, per la carretera molt aprop de Banyoles, vaig veure un cotxe parat a la cuneta.

Era en Santos i un company seu de l'equip Molins Triatló. Vaig haver de trucar-lo per veure si hi havia quelcom important. La sorpresa ja no va ser del tot real al preguntar-li per telefon que feien parats a la carretera.

A la linia de sortida, enmig de quasi 400 triatletes, vaig poder trobar als futurs companys i finishers del IM Frankfurt. Vaig poder respirar l'ambient competitiu des de fora, i la veritat és que feia por, veure a quina velocitat sortien els primers de l'aigua després de recórrer 1.500 metres nadant pel llac. La pluja no parava de caure, però l'espectacle valia la pena.Hi havia 2 triatletes coneguts "El Sardinilla" d'en Nacho, i el "Llobarro" de Molins, tot i que el llac era d'aigua dolça. Cada un al seu ritme, però molt concentrats en la seva feina. La segona transició (bicicleta/correr) va ser impressionant. S'et posava la pell de gallina de veure com es descalçaven les sabatilles i posaven peu a terra amb la bicicleta en marxa!
Pel ritme al que sortien després de 40 km de ciclisme sota un bon diluvi pels voltants de Banyoles, semblava que haguessin fet poca cosa anteriorment. Després de fer 2 voltes a un circuit de 5km arribaven a meta contents i jo acollonit de pensar el que em queda per fer d'ara endavant.

Miquel Blanchart 1er classificat!

Les classificacions a:
http://www.triatlo.org/08result/08result.htm
http://www.triatlo.org/08result/08tbanyolesm.pdf


Lluís Planagumà i Grífol