Translate

11 de setembre 2008

TRIATLÓ OLÍMPIC DE BANYOLES'08

TRIATLÓ OLIMPIC DE BANYOLES’08
Dissabte per la tarda ens vem apropar per sorpresa a Banyoles per veure que era una trialtló de primera mà i prendre nota pel proper de 5 d'octubre, on tindré la meva primera experiencia a Barcelona. De sobte, per la carretera molt aprop de Banyoles, vaig veure un cotxe parat a la cuneta.

Era en Santos i un company seu de l'equip Molins Triatló. Vaig haver de trucar-lo per veure si hi havia quelcom important. La sorpresa ja no va ser del tot real al preguntar-li per telefon que feien parats a la carretera.

A la linia de sortida, enmig de quasi 400 triatletes, vaig poder trobar als futurs companys i finishers del IM Frankfurt. Vaig poder respirar l'ambient competitiu des de fora, i la veritat és que feia por, veure a quina velocitat sortien els primers de l'aigua després de recórrer 1.500 metres nadant pel llac. La pluja no parava de caure, però l'espectacle valia la pena.Hi havia 2 triatletes coneguts "El Sardinilla" d'en Nacho, i el "Llobarro" de Molins, tot i que el llac era d'aigua dolça. Cada un al seu ritme, però molt concentrats en la seva feina. La segona transició (bicicleta/correr) va ser impressionant. S'et posava la pell de gallina de veure com es descalçaven les sabatilles i posaven peu a terra amb la bicicleta en marxa!
Pel ritme al que sortien després de 40 km de ciclisme sota un bon diluvi pels voltants de Banyoles, semblava que haguessin fet poca cosa anteriorment. Després de fer 2 voltes a un circuit de 5km arribaven a meta contents i jo acollonit de pensar el que em queda per fer d'ara endavant.

Miquel Blanchart 1er classificat!

Les classificacions a:
http://www.triatlo.org/08result/08result.htm
http://www.triatlo.org/08result/08tbanyolesm.pdf


Lluís Planagumà i Grífol