Translate

11 de novembre 2009

TENDINITIS AQUILEA

TENDINITIS AQUILEA

A primers d'agost vaig retornar als entrenaments, després d'un merescut descans. El que no sabia era que una petita molestia a la part del bessó, que vaig notar i que no m'impedia correr ni baixar el ritme, es convertiria en la meva creu!

Ja porto 3 mesos i mig amb la lesió i les dues visites a la fisio i osteóptata Marta Soro, han confirmat l'abast de la lesió. He sortir un parell de dies a correr el mes de setembre i cada cop, que he incrementat el ritme, s'ha produit el maleit dolor!

Durant tot aquest temps, només he fet una sortida de 3 dies en bicicleta tot terreny, pel pont del Pilar, que no va comportar cap canvi.

Finalment, després de fer repós absolut durant un mes i no notar cap millora, vaig fer-me una resonancia magnética. El resultat: Tendinitis Aquilea. Inflamació moderada de 4 cm en zona aquílea. De correr res de res, ja que podria trencar-me el tendó d'Aquiles!

De moment 24 sessions de fisio i fins després de Reis no tinc la propera visita al metge. Aquest culebrón anirà per llarg, o sigui que només puc fer bicicleta amb la calma o nedar.

Aquest any vinent, ni 6 hores, ni 24 hores, ni San Silvestre, ni Marató de BCN, per donar algún exemple!
 
Esperem que l'any nou 2010 ens depari millor sort!
 
 
Lluís Planagumà i Grífol

3 comentaris:

Luigi ha dit...

Bones Lluís,

Vaja em sap greu la lesió, de vegades els esportistes hem d'assumir la "inactivitat" per poder continuar més endavant amb més força

Vinga ànims que tot té un fi

Espai Multiaventura ha dit...

Gràcies Luigi!

L'important és com tu bé dius, tornar a donar guerra en un futur curt, però cal reposar i fer el que el cos et demana, si notes que t'avisa!

Ens veiem aviat!

bodi ha dit...

ja veig que et tornès bicicletru per força major, l'important és anar fent coses per quan ens donguin la llum verda reduir l'espai de temps en la nostre altre posta apunt. Molta sort.

Salut.