Translate

01 de març 2005

MITJA MARATÓ DE GRANOLLERS EN PATINS 10/02/05

Ja fa molt temps d'això però avui mirant per la xarxa he descobert la classificació d'una de les poques curses de patins de velocitat en ruta que he disputat. La llàstima va ser que va ploure les hores previes i l'asfalt estava totalment moll, fet que comportar dificultats alhora de desenvolupar la técnica d'impuls i va deslluir l'espectacularitat d'aquest esport minoritari.

Aquell any va participar a la Mitja Marató de Granollers, propiament dita "La Mitja" l'atleta etíop Haile Gebreselasie. Els patinadors vàrem sortir tot just després dels participants amb cadires de rodes i 3 minuts abans que els atletes, per no interferir en la prova més multitudinaria de l'estat espanyol.

Tot i aquesta avantatge, cal dir que per uns instants l'etiop em va sobrepassar a l'alçada de La Garriga on vaig marcar 34'20". De baixada cap a Granollers ja va ser una altre historia. A la linia d'arribada 1h00'55" classificant en 16ª posició d'una cinquantena d participants.