Translate

22 de desembre 2019

VIII TRAIL DEL TORRONS 22/12/2019

VIII TRAIL DEL TORRONS 22/12/2019






Com ja és tradició, el darrer diumenge abans de Nadal, tocava fer l'habitual sortida de germanor per aquestes dates, que serveix per veure companys amb qui no coincideixes des de fa molt temps, per petar la xerrada tot trotant, i de pas alliberar toxines i mala consciència pels àpats dels dies que venen... Enguany 9ª edició i 8ª edició oficial, hem seguit gran part del traçat que van organitzar a la Punk Trail de Molins de Rei, a càrrec d'en Pep Zamora, bon coneixedor de la zona.








En total ens hem reunit 12 Torronaires (Montse Tor, Jesús Tor, Jesús Pau, Albert Casas, Dani Guerrero, Joan Moreno, Eduard González, Barend Van Drooge, Carles Espiérriz, Pep Zamora, Jordi Martínez Rami i Lluís Planagumà), dels quals en Jordi Martínez Rami és l'ùnic que ha completat totes les edicions. El recorregut de 21Km i 900m+ ens ha portat des del terme municipal de Molins de Rei, cap el del Papiol, passant per l'Ermita de La Salut i la pujada per corriol a la Torre de Guaita "Mike" al Turó del Puigmadrona (356m.).








Tot seguit, hem iniciat un descens cap a Can Montmany a tocar de Valldoreix, continuant cap a la Serra de Can Julià, on hem gaudit de corriols i racons desconeguts per la gran majoria. El punt culminant de la sortida ha estat el Salt d'Aigua de La Rierada, i "el Mur d'en Xavi" (Segment Strava) com a tram més dret i relliscós de tots els que hem fet (Km 12.5).









Després de la part més dura,  ens hem seguit enfilant cap a les Penyes d'en Castellví dins el terme de Sant Bartomeu de la Quadra, passant per Can Campmany i remuntant fins a Santa Creu d'Olorda. Després d'un curt "pit stop" hem començat un descens ràpid cap a Molins de Rei, primer per pista i després per un sender molt divertit i amb boniques panoràmiques de Montserrat i Sant Llorenç del Munt, per posar-hi punt i final. Tampoc ha faltat fer un glop, acompanyat de la "Coca de l'Àvia" d'en Rami... I amb visita sorpresa d'última hora del gran Jeroni Murillo.




Lluís Planagumà i Grífol.