Translate

02 d’abril 2011

MATINAL DE 75, 90,100 KM

MATINAL DE 75, 90, 100 KM


Ha arribat el bon temps, i avui he decidit tornar a la carretera, després de no tocar la bici en tota la tardor i l'hivern. Com que el tema horari no ha quedat molt clar, he sortit de Sant Andreu pujant per l'Arrabassada fins a Vallvidrera on ens hem trobat a les 9h aproximadament amb l'Albert, en Xavi M., en Dani, en Pau, el Marcos, en Lluís B. i en Ninu.




Hi havia ganes de gresca i hem tornat a Molins de Rei per Sta. Creu d'Olorda. A la baixada en Ninu ha trencat la roda i s'ha hagut de retirar. La resta hem seguit direcció Pallejà, on hem tingut l'agradable sorpresa... de pujar les infernals rampes que porten a Fontpineda 13% mig i en un revolt molt peraltat voltant el 20%. El ronyons han patit de valent! Tot seguit hem creuat l'urbanització per baixar fins a Corbera de Llobregat. En Lluís B. ha decidit tirar cap a casa. Ho tenia a tocar...! A partir d'aquí hem pujat un nou port.





Aquest cop la Creu d'Aregall per la seva vessant més suau. A dalt ens hem recuperat tot prenent un refresc. Després hem baixat cap a Gelida i Martorell a ritme ràpid, i sense afluixar arribem a Molins. L'Albert i jo encara ens quedava l'última cirereta, Sta. Creu de nou per la part més dura, i la veritat és que tot i l'escàs rodatge m'he sentit prou bé alhora d'encarar el port després de tanta inactivitat ciclista. Al Turó d'en Cors hem fet la foto de rigor i ens hem despedit. A mi encara em restava pujar fins el trencall de l'Arrabassada per disfrutar d'un agradable descens fins la ciutat comtal. En total han sortit 103Km i més de 1.600m+ a una mitja de 24.0Km/h



Lluís Planagumà i Grífol