Translate

28 de març 2009

BCN-MOLINS-PORT GINESTA-MOLINS-BCN 28/03/09

MATINAL SOTA LA PLUJA SANT ANDREU-MOLINS DE REI-ST BOI-EL PRAT-PORT GINESTA-TORNADA 28/03/09

Avui he sortit amb la bici de carretera per les barriades d'en Santos.

Surto de Sant Andreu a les 8hores cap Esplugues pel lateral de la Ronda de Dalt on he arribat en 35’. Ens trobem a Sant Feliu de Llobregat i seguim cap a Molins de Rei.

Ha vingut amb un amic seu, en Paco. Al cap de poca estona comença a ploure! Seguim direcció Sant Boi i després cap El Prat. Enfilem l'autovia de Castelldefels fins a Port Ginesta, on iniciem la tornada, amb estones rodant per sobre de 40kmh.

Un grupet de 3 triatletes del Prat ens passen i ens enganxem a ells. Hem augmentat el ritme, però a l'alçada de la Ballena Alegre, en Paco punxa i els hem de deixar.

Segons sembla un dels components del grup era en Victor Dobaño, trialeta de reconegut prestigi que ha participat en el Campionat del Món d’Ironman a Hawai, només apte pels megacracks d’aquest esport.

En Paco, ha tingut molt mala sort ja que ha destrossat el pneumatic. L'hem deixat allà esperant a la dona perque el passes a recollir! Nosaltres hem desfet el camí fins a Molins de Rei. Fins aquí 83km a 27km/h de mitja.

A Molins he parat una estona i m'ha agafat fred. Després he afluixat força fins a Sant Andreu. Total 106km en 4h09' en moviment a 25.6km/h i 700m+ de desnivell.




Lluís Planagumà i Grífol