Translate

06 de desembre 2009

MATINAL PEL BAIX LLOBREGAT 05/12/09

Aquest dissabte matí, m'he apropat a l'hotel Ibis de Molins de Rei, punt de trobada habitual dels companys de la Secció de Triatló del Club Natació Molins de Rei. Avui com que la majoria de gent està de pont, només he coincidit amb en Santos i en Sergi.




Per tant s’ha convertit en una sortida apte només per Ironmans! La resta no han acreditat currículum per venir…! Fora conyes, la veritat és que hem disfrutat molt del dia i del ritme cómode, ja que hem fet un pacte de no agressió! En Santos, perque demà té la Mitja Marató de Mataró, en Sergi perque volia una sortida a ritme però sense Pals, i jo perque no estic per masses floritures.





Hem sortit de Molins de Rei, passant per Pallejà,i Sant Andreu de la Barca, fins a Martorell. D’aquí per carretera revirada i amb vistes hem fet cap a Gelida i Sant Sadurní d’Anoia. En aquest tram molt ombrívol, els peus s’ens han quedat gelats i hem maleït no haver agafat les fundes de windstopper, cosa que ja no passarà més.
Després per iniciar la tornada ens hem enfilat cap el port dels Casots, i tot seguit la Creu d’Ordal. Cadascú ha marcat el seu ritme, peró sense forçar gaire.




Després ha vingut el premi, una llarga i divertida baixada camí de Vallirana. Abans d’arribar a Molins de Rei, ens hem desviat a la Palma de Cervelló per recollir uns papers d’en Santos.

En total han sortir 67 kilkométres en 2h43’ a una mitja de 24,6km/h i 830 metres positius.