Translate

21 de febrer 2010

CLUB NATACIÓ MOLINS DE REI - TRIATLÓ NOVA EQUIPACIÓ 20/02/2010

CLUB NATACIÓ MOLINS DE REI - TRIATLÓ NOVA EQUIPACIÓ 20/02/2010


El 20 de Febrer del 2010, era la data previa fixada, i així va ser. Es van cumplir els pronóstics i l’equipació va arribar a temps pel gran dia. En Monti i també en Xavi Màrquez van veure recompensat tot l’esforç que han fet per disposar d’una nova i completa equipació per la nova temporada 2010 de duatló i triatló especialment.

És el primer cop que formo part d’un grup tant competitiu i la veritat és que el fet d’anar tots vestits amb la mateixa imatge fa molta patxoca i dona forces per ser més ambiciosos en els nostres projectes esportius.

Tot i que només puc asistir i coincidir amb el grup durant les sortides de bicicleta de carretera, els caps de setmana, l’ambient que es respira és molt sa i fresc i hi ha moltes ganes de fer-ho bé. El primer pas ja està fet, els resultats ja vindràn…!

Dels 20 integrants de l’equip només en van faltar tres, en Jaume, en Paqueixo i en Paco, per motius personals. La majoria de la resta vem assistir a la sortida matinal ciclista; Aquest cop la ruta va ser Molins de Rei-Piera- Sant Sadurní, Gelida, Molins de Rei. Van ser 93 kilómtres i 935m + a una mitjana de 27,7 km/h en el meu cas. Després ens vem reunir als voltants de les instalacions del club per fer la foto oficial d’aquesta temporada


Els 17 components de l’equip del C.N.M.R. són d'esquerre a dreta a dalt  Enric, Juan Luis Montilla, Albert, Sergi Barbero, Pere Vendrell, Pau, Santos Sanz, Dani Agustín, Lluís Planagumà, i abaix Lluís Badosa, Xavi Sánchez, Xavi Màrquez, David Sánchez, Lluís Remón, Doménec Gris, Miguel Angel Garcia, i Ramonchu.

Fotos a:



Lluís Planagumà Grífol