Translate

11 de setembre 2008

DIADA DE 101 KM PEL VALLES OCCIDENTAL I EL BARCELONES 11/09/08

DIADA DE 101 KM PEL VALLES OCCIDENTAL I EL BARCELONES 11/09/08

Avui 11 de setembre a les 8h15’ he passat per casa l’Oriol Montero amb la bici de carretera, per fer una tirada de 3 hores aprox.

Es respirava un ambient de tranquilitat, pel poc trànsit rodat a causa del Pont i el dia de festa. Sortint per la Meridiana, hem enfilat fins a Montcada i Reixach per la N-150.

Acte seguit hem passat per Cerdanyola, Barberà del Vallés i hem desembocat a la Gran Via de Sabadell (Km 18). Un cop atravessada la ciutat hem sortit per la comarcal C-1413 molt entretinguda fins a Sentmenat (Km 29) i Caldes de Montbui (Km 34).

A partir d’aquí hem tingut pujada sostinguda fins a Sant Feliu de Codines (Km 42). He patit un petit problema amb el canvi! El plat petit semblava que estigués en punt mort. L’Oriol m’aconsellat que ciclés amb un, i en aquest cas era el plat gran. Per tant, m’he hagut d’exprimir més, quan tirava amunt!

Per la carretera BP-1241 molt revirada i deserta, i a molt bon ritme hem arribat a Gallifa (Km 48), on ens hem creuat amb diferents grupets de ciclistes. A l’alçada de La Ferreria (Km 52), hem passat pel punt més alt del dia a 637m s.n.m.

Des d’aquí fins a Sant Llorenç Savall (Km 57) tot ha estat baixada a fons. Hem parat a una font a omplir bidons. Ara el terreny venia de cara amb constant descens. La veritat és que el ritme fins a Castellar del Vallés (Km 69) ha estat de vertigen amb continus canvis de ritme.

Es pot dir que hem fet un bucle al voltant del Pic del Vent. De nou a Sabadell al Km 79 hem conectat amb el camí de retorn. Un cop a Montcada i Reixach (Km 87) l’Oriol tenia pressa i ens hem separat.

Jo, m’he desviat cap al cementiri de Collserola i he pujat fins al Coll de la Ventosa (Km 91.5). Finalment com a premi m’he permés fer una volta extra pel barri per marcar un total de 101Km i 1.225m de desnivell positiu a una mitja de 26km/h en 3h53’.