Translate

20 de gener 2008

I CURSA DE RELLEUS DE LA MOLINA - A.E.MUNTANYA

I CURSA DE RELLEUS A LA MOLINA – A.E.MUNTANYA 29/12/07




El darrer cap de setmana de l’any s’ha cel.lebrat la 1ª Cursa de relleus d’esquí de muntanya a La Molina organitzada conjuntament amb l’Agrupació Excursionista Muntanya A.E.M., entitat de Sant Andreu de Palomar (Barcelona), que ha estat qui ha dissenyat l’itinerari.

Aquest acte va retre un homenatge a l’equip que es va proclamar Campió d’Europa Junior en els passats mundials d’esquí de muntanya a Avoriaz (França). L’equip estava format per en Kilian Jornet, Marc Pinsach i Mireia Miró.

L’esdeveniment ha comptat amb 7 equips de dos nois i una noia cadascun. A les 6 de la tarda des del peu del Telecabina Alp 2.500 han sortit amb pells de foca fins dalt de tot de la pista de l’Estadi, salvant un desnivell d’uns 200 metres. El recorregut, molt técnic, ha constat fins i tot d’un tram a peu amb esquís a la motxila. Després iniciaven un descens fins la linia d’arribada per donar el seguent relleu.

Els guanyadors van tornar a ser els campions d’Europa amb un temps de 43’12”, seguits per l’equip format per en Joan Mª Vendrell, Dani Leon i Iolanda Garcia amb 46’ i en 3ª posició l’equip de l’Albert Garcia, Gemma Arró i Marçal Rocias amb 47’33”.

La xocolatada a peu de pistes va tenir molt d’éxit entre el públic asistent.

Seguidament es va fer el briefing de cara a la III Crononiu que va tenir lloc l’endemà.

Totes les fotografies a:

http://picasaweb.google.es/lluispatins/ICURSADERELLEUSDELAMOLINA291207?authkey=eVzcyev3Dq8

Lluís Planagumà i Grífol