![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhFx59JpWSeJR7SUj-NSXFjatfyYckkbczTF_l3fZtU1yf1GRGzqTuVh-UxMaMhgC9JFNW1VdnBOYGKEs7YElNuLSvMeQ_fqs8-tp8bxYI7_pEb_kRdOMlrvm_hzN0Qg5caQ8TUp1z7Q5k/s200/APERTURA+TEMPORADA+MAR+OBERT%252711+003.jpg)
Ahir a la tarda amb la bonança que feia va decidir tastar l’aigua de la Mar Bella i la veritat és que està fredíssima.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEh17Ylhn6ONVr6yWihpirMM4tVZaFIRUrE15z7Ar6CAKdUrSak9YYpbzriIdbBUWsI9KhKC02W8Glzhyphenhyphen9HC7tahnxLScbvG1D36yOKq7ZS-jwammOJukuqkKAW_2yBsmH5cVBZoU46ayCw/s200/APERTURA+TEMPORADA+MAR+OBERT%252711+001.jpg)
En total van caure 1.600 metres en 38’, anant d’espigó a espigó (400m), amb una mar molt calmada i una lleugera corrent. Com que no hi havia cap boia i normalment només nedo girant el cap a la dreta, quan anava mirant mar endins no tenia referencies i a vegades em desviava un pel de la trajectoria, sense seguir una linia recta.
Per rectificar el rumb calia mirar de front l’espigó contrari que semblava molt lluny però que metre a metre s’anava escurçant. Quan girava i tornava en direcció a l’espigó del Restaurant La Oca, era molt més fácil, ja que els edificis del front marítim serveixen de referència. Fins a 6 edificis per contar i tenir referencies del que queda per arribar al final del llarg.
Lluís Planagumà i Grífol
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada